Cover
Lumo Joinment Wordpress

Designsivu

Työnäytteet

Työnäytteet

Wordpress Lumo

Ravintola Meriniemi

Perinteikäs ruokaravintola historiallisissa ja merellisissä tunnelmissa Kotkan Sapokassa

Mallisivu
Wordpress Custom

Mahogany Yachting Society r.y./r.f.

Mahogany Yachting Society ry, MYS on perustettu 1992 ja sen rekisteröity kotipaikka on Helsinki. Seuran puuvenekeskus Svartholmen sijaitsee Espoon Soukankärjen edustalla. Seuran toiminta-ajatus on edistää klassisten veneiden säilymistä, uusien veneiden rakentamista sekä edesauttaa veneenomistajien harrastusta aktiivisella jäsentoiminnalla. Jäseneksi otetaan klassisista moottori- ja purjeveneistä sekä veneilystä kiinnostuneita henkilöitä, veneellä tai ilman.

www.mys.fi
Wordpress Lumo

Arkkitehtitoimisto Ulla Hovi Oy

Rakennus-, yhdyskunta- ja sisustussuunnittelu. Töinämme on ollut useita julkisten ja asuinrakennusten peruskorjauksia ja uudisrakennuksia.

arkkitehtitoimistoullahovi.fi
Wordpress Lumo

T:mi Purzin Paja

Purzin Paja on jo vuodesta 1996 toiminut metalli- ja puualan yritys. Tällä hetkellä Purzin Paja toimii yhden miehen yrityksenä, yrittäjänä Juha-Pekka "Purzi" Purho. Pääasiallisina tuotteina/palveluina on romumetallien nouto- ja kierrätyspalvelut, pienehköt rautarakenteet, metallituotteet, korjaushitsaus sekä kunnossapitotyöt.

purzinpaja.fi

Sinun sivusi, tässä, ensi viikolla?

Emme viivyttele turhaan! Jos tilaat Wordpress sivuston Lumo -teemallamme, niin riippuen kommunikaatiomme nopeudesta, se on valmis alle viikossa. Kehitykseen kuluva aika on aina suhteessa sivuston kokoon.

Ota Yhteyttä