Cover
Lumo Joinment Wordpress

Designsivu

Tietoa Meistä

Mikä on Designsivu?

Olemme Joinment Oy, nuori, suomalainen verkkosivustojen ja web-sovellusten kehitykseen erikoistunut yritys. Olemme intohimoisia siinä mitä teemme, ja palveluissa joita tarjoamme. Siksi olemme rakentaneet asiantuntemusta kaikissa ohjelmistokehitysen alalajeissa, ja niin voimme ennakoida asiakkaidemme tarpeita ja toteuttaa ilmaantuvia vaatimuksia.

Motiivimme

Haluamme auttaa kaltaisiamme pienyrityksiä kasvamaan tarjoamalla win-win-lopputuloksen kaikille, jotka päätyvät tilaamaan meiltä verkkosivustot. Me olemme omistautuneita auttamaan asiakkaitamme kasvamaan verkossa hyvän ulkokuvan, toimivan verkkosivuston sekä hakukoneoptimoinnin kautta.

Standardimme

Tavoittelemme töissämme parasta laatua toimimalla pragmaattisesti sekä päämäärätietoisesti. Sivuston testaaminen yleisimmillä laitteilla ja selaimilla kuuluu sopimukseen, sillä sivusto toteutetaan teknisesti hakukoneystävälliseksi ja se edellyttää sivulta responsiivisuutta. Periaatteisiimme kuuluu myös tuleivaisuudessa ilmenevien bugien korjaaminen, kunhan se on teknisesti mahdollista.

Card image cap

Eino Pulkkinen

eino.pulkkinen@joinment.com
040 063 2553

Card image cap

Sakri Koskimies

 sakri.koskimies@joinment.com
 +39 366 732 8811